21 mei 2013 Reinout Van Zandycke no responses

Efficiënter omgaan met technologie

Zou jij nog zonder jouw gsm kunnen? Zou jij nog zonder jouw laptop kunnen? Kan jij nog een wereld bedenken zonder internet? Ik alvast niet! De technologie zorgde voor erg veel positieve zaken. Toch is er ook hier een keerzijde aan de medaille. Al die nieuwe snufjes kosten ons erg veel tijd. Wat dacht je van 10 tips om hier efficiënter mee om te gaan?

Via Ted kwam ik een erg interessante video tegen! Technisch columnist David Pogue geeft je 10 eenvoudige en slimme tips om efficiënter om te gaan met computers, internet, smartphones en fotocamera's. Er zullen zeker tips tussen zitten die je interessant zal vinden. Zelf heb ik ook bijgeleerd!

Share it!
Aenean mattis venenatis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reinout Van Zandycke