9 mei 2013 Reinout Van Zandycke no responses

Ondernemen

Onlangs las ik een opiniestuk over het ondernemerschap bij jongeren. Het Artikel is een opiniestuk door Daniëlle Vanwesenbeeck, de CEO van Mastermail. Hij vindt het erg verontrustend dat steeds minder jongeren kiezen om een eigen zaak te beginnen. Zeg nooit nooit natuurlijk, maar de kans dat ik bij deze groep zal horen is eerder klein. Het idee om later iets zelfstandig te beginnen is begonnen sinds ik de opleiding communicatiemanagement ben gestart.

Door samen met vrienden een eigen VZW op te richten heb ik eigenlijk de smaak te pakken gekregen. Een doel bereiken is een fantastisch moment! Ik heb ondervonden dat wanneer ik veel verantwoordelijk heb, dat ik dan op mijn best presteer. Het is niet zeker of het een succes zal worden, maar ik ga het later zeker eens proberen. Mijn eigen zaak, ik kijk er echt naar uit!

Wat denken jullie... Zou het iets voor mij zijn? Tips zijn ook altijd welkom!

Share it!
Aenean mattis venenatis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reinout Van Zandycke