28 november 2013 Reinout Van Zandycke no responses

Youtube is meer dan een videoplatform

Gebruik jij Youtube als videoplatform of eerder als zoekmachine? Het tweede is echt niet zo uitzonderlijk. Youtube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Toch opvallend! Je hebt er dus alle belang bij om als organisatie videomateriaal te voorzien. Ik kwam een leuk filmpje tegen waarin men uitlegt waarom je Youtube in jouw strategie moet verwerken.

Het filmpje brengt 10 redenen aan om Youtube te gebruiken. Ik haal er de 5 belangrijkste uit.

- Filmpjes zorgen voor een nieuw publiek. - Youtube video’s worden als Google resultaten getoond. - Ideaal om je menselijk karakter te tonen. - Nog niet al je concurrenten zijn op Youtube aanwezig. - Youtube video’s zijn heel makkelijk met ieder sociaal netwerk te delen.

Share it!
Aenean mattis venenatis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reinout Van Zandycke