12 augustus 2016 Reinout Van Zandycke no responses

communicatiereis Amerika

USA ROADTRIP

De Verenigde Staten, het land van de politieke communicatie, kiest in november een nieuwe president. De politieke marketing draait er nu op volle toeren. Het was dus het ideale moment om naar daar te trekken voor een roadtrip. In juli en augustus toerde ik er 17 dagen rond om er bij te leren over politieke communicatie, online marketing en de verkiezingen.

INTERVIEWS POLITIEKE COMMUNICATIE
Het was uiteindelijk mijn bedoeling om zoveel mogelijk best practices te verzamelen en deze mee te nemen naar mijn workshops en keynotes. Uiteindelijk is het veel meer dan dat geworden! Nooit gedacht dat het zo interessant zou zijn. Ik interviewde uiteindelijk meer dan 20 mensen, waarvan een groot deel uit de politieke en communicatiewereld: burgemeester, consultants, woordvoerders, actievoerders, …

Ik wil hier zo snel mogelijk een keynote over maken. Al interesse? Laat mij gerust iets weten. Of volg de facebookpagina van Exposure.

Ik verwijs je graag naar de website van mijn bedrijf voor meer informatie en boeiende verhalen. 

roadtrip-Exposure

Share it!
Aenean mattis venenatis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reinout Van Zandycke