21 augustus 2016 Reinout Van Zandycke no responses

Niet meer up to date

Een eigen bedrijf, een masteropleiding politieke communicatie, voorzitter van Jeugdraad Roeselare, vrijwilliger voor Trax Festival, ... Deze vele engagementen maken het niet makkelijk om nog tijd vrij te maken voor een persoonlijke blog. Jammer, want ik deed het wel graag. Het kan gebeuren dat ik hier wel nog iets online plaats, maar dit zal eerder sporadische gebeuren.

www.exposure.be

Logo-EXPOSUREVoor nieuwe blogberichten kan je best eens kijken naar de website van mijn bedrijf. Daar zet ik wel regelmatig nog eens een berichtje online. Natuurlijk blijf ik wel steeds voor jullie bereikbaar! Vragen, tips of opmerkingen? Laat het mij maar weten.

Contactgegevens
Koning Leopold 1 Laan 21, 8800 Roeselare
+32 486 72 16 45

 
Share it!
Aenean mattis venenatis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reinout Van Zandycke